Geplaatst op Geef een reactie

Dames Nike Air Max Thea Ultra Premium schoen in zwart en blauw

Nieuwkomers hebben ongetwijfeld een zichtbaar venster in de hiel, maar het is waarschijnlijk de kleinste luchtbel die we ooit hebben gezien: de tadada, het moderne logo van de AIR MAX THEA – sneakerschoen! Ja, je hebt me goed gehoord … het nieuwste model in de Air Max-lijn is alleen voor vrouwen (zelfs als veel mannen proberen erin te knijpen).

Het is onmogelijk om streetwear en straatcultuur voor te stellen zonder het Air Max-model. Ontworpen door Nike’s beroemdste ontwerper, Tinker Hatfield, werd de eerste sneaker in de lijn van zijn stamvader, niet te onderschatten, geïntroduceerd als hardloopschoen in Dames Nike Air Max Thea Ultra Premium schoen in zwart en blauw 1987 en zou ongetwijfeld een succes worden. Vanaf het allereerste begin werd het concept en het ontwerp van de Air Max goed ontvangen door atleten en sneakerheads, waardoor het een van de snelste schoenen ooit werd. De beroemde “Visible Air” -bel die eind jaren 80 begon, was revolutionair: geïnspireerd door het zeer innovatieve en controversiële Centre Pompidou, de must-see attractie in Parijs, werd de Air Max al snel een must-have in de sneakerwereld. De nog nooit eerder goedkoop Nike Air Max Thea vertoonde, zichtbare Nike Air-dempingstechnologie zorgde voor een revolutie in de hardloopwereld en vestigde een iconische plek voor sneakers in de sneakergeschiedenis. Het Air Max-model veranderde al snel in een zeer gewild verzamelobject.

Onnodig te zeggen dat de sneaker snel vol was en nog steeds schoenendozen wereldwijd vult – dankzij de Air Max 1-revolutie – en verschillende andere modellen sloten zich aan bij de iconische gelederen: het silhouet van de Nike Air Max 90 tot de ’95er naar de Air Max Thea is veranderd iets in de afgelopen decennia, maar de beroemde Air-Sole-eenheden hebben het overleefd – godzijdank, want rondlopen met deze meesterwerken geeft je echt het gevoel dat je in de wolken bent. Dus toen Air Max in 2013 zijn 25-jarig jubileum vierde, was het voorbestemd om een ​​nieuwe ster toe te voegen aan de gelederen van de beroemde streetwear-lievelingen.

“Wie regeert de wereld? Meisje!” Dus het lichtgewicht, ademende Air Max-silhouet is bijgewerkt met een nieuw skinny strandlichaam. Nike’s creativiteit heeft de iconische run geüpdatet voor alledaags comfort en vrouwelijke frisheid. Het is een schoen die sneakerheads graag verzamelen en – dankzij de opvallende colorway – is hij gemakkelijk verliefd op te worden. Het soepele, slanke silhouet en de slanke zool geven eenvoud aan de nieuwste Air Max. Uitstekende demping, duurzaamheid en innovatief ontwerp voor lichtgewicht comfort zijn echt de sleutelwoorden.

Geef een reactie