Geplaatst op Geef een reactie

Dames Wit & Neutraal Grijs & Zwart & Universeel Rood Nike Air Max 1 Ultra 2.0 LE Schoen

In elk sneakerdagboek is een dag rood gemarkeerd. 26 maart, de officiële Nike Air Max-dag, is het evenement ontstaan ​​uit liefde voor de iconische Air Max-sneakers, gelanceerd door Nike in 2014 en een vakantie voor sneakerminnaars over de hele wereld. Verwacht tientallen opvallende en zeldzame Air Max-collectie schoenen op straat, evenals sneakernerds die feesten in schokkend dure en indrukwekkende sneakers om te zien wie het meest aantrekkelijke paar krijgt!

Dit jaar werd het eerste Air Max-model 30 en natuurlijk Nike. Als gevolg hiervan werd maart 2017 uitgeroepen tot ‘maand in de lucht’ en tot dusverre explosief. Acht langverwachte releases markeren het hoogtepunt van Air’s 30 jaar. Nike heeft geen geld uitgegeven aan een Dames Wit & Neutraal Grijs & Zwart & Universeel Rood Nike Air Max 1 Ultra 2.0 LE Schoen enorme campagne om de Air Max-sensatie te creëren – gelukkig is de hele lijn een van de meest gewilde en succesvolle sneakerlijnen, dus er is geen fanfare nodig. De hype ging altijd gepaard met de bekende “bubbel”!
Streetwear en straatcultuur zijn tegenwoordig ondenkbaar zonder het Air Max-model. In 1987 ontwierp Nike’s beroemdste schoenontwerper, Tinker Hatfield, het eerste paar sneakers dat uitkwam als hardloopschoenen en het was zeker een succes. Vanaf het allereerste begin werd het Air Max-concept en -ontwerp goed ontvangen door zowel atleten als sneakerenthousiasten en heeft het ervoor gezorgd dat het een van de snelst vliegende schoenen ooit is geworden. Begin jaren tachtig was de beroemde “zichtbare lucht” -bel revolutionair: geïnspireerd door het innovatieve en controversiële Centre Pompidou, een must-see attractie in Parijs, werd de Air Max al snel een must-have in de sneakerwereld. Nooit eerder geziene, zichtbare Nike Air dempingstechnologie heeft een revolutie teweeggebracht in het hardlopen en een iconische plaats in de sneakergeschiedenis veroverd. Het Air Max-model veranderde al snel in een zeer gewild verzamelobject.

Onnodig te zeggen dat de sneaker de schoenenkast wereldwijd snel vulde, en dat nog steeds doet – dankzij de Air Max 1-revolutie hebben verschillende andere modellen zich bij de iconische lijn gevoegd: van de Nike Air Max 90 tot de ’95er tot innovatief en modern stijlen, goedkoop nike air max schoenen het silhouet is in de afgelopen decennia enigszins veranderd. De beroemde Air-Sole-eenheid heeft het echter overleefd – godzijdank, want als je rondloopt met deze meesterwerken, voel je je alsof je in de Negen Wolken bent.

In de loop der jaren zijn Air Max-modellen opnieuw bedacht en vernieuwd, maar de traditie is hetzelfde gebleven. Om deze maand het 30-jarig jubileum van Air te vieren, hebben we een hele week besteed aan de beroemde bubbel. Beginnend met een een week geleden, neemt onze week je mee door tijd en ruimte. Elk decennium heeft zijn stijlen en trends – sommige worden misschien vergeten terwijl andere opwekking vieren. Van de Air Max One tot de nieuwste creatie van Nike, de Air VaporMax, er is geen gebrek aan Air Max-schoenen. Ga met ons mee terwijl we door de jaren en trends reizen tijdens onze reis door de geheugensteeg.

Geef een reactie