Geplaatst op Geef een reactie

goedkoop nike air max schoenen

Deze NIKE Air Force 1 07 gebruikt natuurlijke kleuren op duurzame premium stoffen om flexibiliteit toe te voegen aan klassiek schoeisel.
Deze nieuwe “Premier” -versie van de goedkoop nike air max schoenen Low brengt een stoere, veeleisende of gebruiksklare aantrekkingskracht op de basketbalklassieker. Het wordt rundvlees en broccoli genoemd vanwege de donkere, natuurlijke tint die doet denken aan populaire culinaire combinaties. Deze versterking van de Air Force 1 is een natuurlijke vooruitgang, aangezien de robuuste duurzaamheid van de schoen een grote rol heeft gespeeld in het succes als casual sneaker. Koop een paar AF1’s en ze bieden je alledaagse opties, en hun eenvoudige ontwerp past in bijna elke garderobe. legde de basis voor hun succes.

Net zoals de Nike Cortez het favoriete silhouet is van de Amerikaanse West Coast-straatcultuur, is de Air Force 1 altijd de schoen van New York geweest. Door hun aanpasbare en stevige vorm zijn alle witte Air Force 1’s sinds eind jaren tachtig een belangrijk onderdeel van de hiphopcultuur. Ze zijn al lang een detailhandelaar in North Manhattan en zijn de favoriete leverancier van goedkoop air force 1 schoenen. Omdat de winkel een woonwijk is, is Air Force 1 Low White altijd de ‘woonwijk’ van New Yorkers geweest. Naast de Big Apple zijn de schoenen een vaste waarde geworden in de popcultuur en een favoriet in de wereld van het aanpassen van sneakers. Deze kleur en textuur contrasteert met het matte suède waaruit de teendoos, veters en Swoosh bestaan.

Daarom vond Nike deze schoenen ideaal voor innovatie en experimenten – een ideaal leeg canvas. Dit heeft geresulteerd in tal van aanpasbare verbeteringen, waarvan verschillende de duurzaamheid van de Air Force 1 hebben verbeterd en dichter bij gebruik buitenshuis hebben gebracht. De “praktische” versie van de hoge schoen is geïnspireerd op militaire vermoeidheid, waardoor dit een echt zware schoen is. Deze nieuwe Premier Low ’07 -versie volgt dat principe, maar met meer een klassiek buitengevoel dan militaire stoerheid. Zoals je kunt zien, is de achterste helft van de schoen gemaakt van duurzaam, waterbestendig synthetisch canvas. Een metalen beugel met veters aan de bovenkant en een grijze en zwarte tussenzool en buitenzool geven meer vrije tinten aan deze premium traditionele look.

Geef een reactie